loader image

Revisa la nostra selecció
de llegums

Catàleg

Segueix totes les nostres novetats
a instagram COLECESA

Descobreix tota la nostra
gamma de productes

Fes un cop d'ull a la
nostra gamma de productes
#ELS NOSTRES PRODUCTES

Productes

Revisa la nostra selecció
de llegums

Catàleg

Segueix totes les nostres novetats
a instagram COLECESA

Descobreix tota la nostra
gamma de productes

Fes un cop d'ull a la
nostra gamma de productes
#ELS NOSTRES PRODUCTES

Productes

COMERCIAL DE LLEGUMS I CEREALS S.A


 
COLECESA , porta més de 50 anys treballant en el sector de llegums secs i cereals, és l'experiència que aporta COLECESA als seus clients. Una empresa familiar que, generació rere generació, es dedica a la comercialització, importació, selecció i envasat de les millors llegums i cereals en l'àmbit nacional i internacional, garantint una òptima qualitat dels seus productes. 

Comercial de Legumbres y Cereales


COLECESA , porta més de 50 anys treballant en el sector de llegums secs i cereals, és l'experiència que aporta COLECESA als seus clients. Una empresa familiar que, generació rere generació, es dedica a la comercialització, importació, selecció i envasat de les millors llegums i cereals en l'àmbit nacional i internacional, garantint una òptima qualitat dels seus productes.COMERCIAL DE LLEGUMS I CEREALS S.A


COLECESA , porta més de 50 anys treballant en el sector de llegums secs i cereals, és l'experiència que aporta COLECESA als seus clients. Una empresa familiar que, generació rere generació,es dedica a la comercialització, importació, selecció i envasat de les millors llegums i cereals en l'àmbit nacional i internacional, garantint una òptima qualitat dels seus productes.

Veure més >

SELECCIÓ A ORIGEN

NETEJA I CRIBATGE

ENVASAT

DISTRIBUCIÓ

CONTROL DE QUALITAT

parallax background

ELS NOSTRES PRODUCTES
Veure catàleg

Aquests són els nostres envasos

Disposem de diferents tipus d'envàs per a les nostres marques. A la nostra secció de productes podràs veure els diferents formats de venda de la nostra marca.
Veure formats >

Les nostres principals marques són:
ROSGUI , ROSGUI ECOLÓGICO , ROSGUI GOURMET , EL LLEGUMAIRE .

    FORMULARI DE CONTACTE


    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
    Privacidad