Tallar a daus petits i uniformes, la ceba i l’all.
Afegir una mica d’oli verge extra en una cassola i afegir l’all. Deixar cuinar 1 minut, que agafi un color dauradet, sense deixar que es cremi.
Afegir la ceba i deixar cuinar fins que estigui ben picada.
Afegir el variat de bolets, la sal i el pebre negre. Deixar cuinar els bolets fins que deixin anar la seva aigua.
Mentre es van cuinat els bolets, afegir el brou de verdures en una cassola i escalfar.
Afegir l’arròs i el vi blanc. Pujar el foc i anar remenant fins que s’evapori el vi.
Afegir una mica de brou de verdures i deixar que es consumeixi, sense parar de remenar. Un cop consumit, afegir mes brou de verdures i repetir el mateix, així successivament, fins que l’arròs aquest al punt.
Apagar el foc i afegir la mantega, remenar fins que s’integri amb l’arròs.
Afegiu-hi el parmesà ratllat i remenar. Finalment afegir una mica més per sobre i servir.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Ver Política de cookies